Les Chemins de l’Amour

Les Chemins de l'Amour Poster Zutphen    Esther Huisman, Paul Prenen en Cecile werken aan hun programma les Chemins de l'Amourfoto kopie

Esther huisman sopraan, Paul Prenen, piano en Cecile, alt/mezzo

brengen een verrassend  programma, duetten en solo liederen, een zoektocht naar de liefde aan de hand van dialogen en prachtige muziek vanaf de Romantiek tot en met de 20e eeuw. Een theatraal recital.    Pastorale  juweeltjes, luim en fijnzinnig, humorvol en ontroerend.

Nieuwe data:

27 dec. 2015 La Grange du Prieure, Vitteaux, Bourgogne (FR), 18.00 uur

8 jan. 2016, Arboretumkerk, Wageningen, 20.00 uur

Les Chemins de l’Amour was al te horen en te zien op

18 juli 2015 Bussy, Bourgogne  (FR)

4 sept. 2015 Arboretum, Wageningen

4 sept. 2015 Sterrenschans, Nijmegen

11 sept. 2015 de Uylenburg, Amsterdam

25 sept. 2015 Aemstelrande-concerten, Amsterdam

16 okt. 2015 Dat Bolwerck, Zutphen

reactie  van violist Remy Baudet (Orkest van de 18e eeuw, Amphion) op ons concert in Wageningen:     Prachtige avond ; het verhaal van liefde en verlies,kortom van ons aardse bestaan.Een ketting van hele mooie liederen waarvan je het bestaan niet vermoedde.Tussendoor werd charmant geacteerd en geanticipeerd op de liedteksten ; overtuigend en fraai uitgevoerd,door alle 3.Je kunt ook thuis blijven – er is altijd wel een reden om thuis te blijven ; je kunt er ook wèl heengaan, het avontuur kiezen en iets meemaken dat even tevoren nog helemaal niet bestond,iets wat je zelf nooit zou hebben kunnen verzinnen. Maar zodra het begonnen is besef je: goed dat ze dit gecreëerd hebben.Waardevoller kan een avond niet zijn.