zangles in Amsterdam

Voor mij betekent zangles geven inspirerende manieren vinden om mensen dichter bij hun eigen stem te brengen en zelfvertrouwen te geven over hetgeen ze al kunnen.

Als zangdocent reik je allerlei manieren aan die de leerling moeten helpen het zelf te doen. Je kunt heel veel horen, maar je kunt niet in het instrument van je leerling kijken. Natuurlijk leer ik je techniek die je helpt bij het zingen, die de basis vormt voor gezond gebruik van je stem. Verder werk ik met wat ik zie en hoor en met hetgeen de leerling zelf voelt tijdens het zingen.

Ik wil het zingen eenvoudiger maken voor een leerling.

Ook vind ik het belangrijk het zingen/ de zangstudie te ontdoen van allerlei belemmerende ideeën over hoe de stem zou moeten klinken.

Ik wil het eigen geluid en de eigen kwaliteit van iemand vinden.

Net als andere zangpedagogen werk ik veel vanuit de spreekstem als basis voor goed zingen. Het repertoire waaraan we werken kan variëren van klassiek, lichte muziek, musical tot franse chansons, afhankelijk van voorkeuren en leerdoelen.

Ik geef zangles thuis  (binnenstad van Amsterdam).
Je kunt ook met zijn tweeën naar de les komen. Of zelfs met meer.
Ik sta voor heel veel open!

–  Privéles   van 1 uur €  45

–  Duoles  van 70 min  €  60,-      

–  Duoles van 1,5 uur €  75,-

–   Met zijn vieren op les 1,5 uur  € 90

Korte cursussen/gelegenheidskoortjes

Ook zijn er mogelijkheden voor korte cursussen/gelegenheidskoortjes met betrekking tot een onderwerp of componist. Bijvoorbeeld 6 bijeenkomsten rondom de kwartetten van Brahms of liederen van Jacques Brel of een gelegenheidskoortje voor de kerstborrel van het bedrijf. Neem gerust contact met me op als je wensen of ideeën hebt.

– Tarief korte cursussen in overleg (per persoon altijd goedkoper dan zangles).