Aardappeloproerfestival Aardappel ik heb je lief

Aardappel ik heb je lief –     Het aardappeloproerfestival

WP_20170630_15_29_32_Pro WP_20170630_15_18_19_ProVeel te laat met deze post. Nog twee voorstellingen te gaan.                                  1 juli 15.00 Funen, Amsterdam                    2 juli 15.00    Vierwindenhuis, Windroosplein, Amsterdam  Buitenvoorstelling!

We nemen jullie een half uur mee naar de wereld van het aardappeloproer 1917, met een knipoog en een kwinkslag, dat wel en met muziek

Kom kijken, gratis voorstelling in de buitenlucht. Neem je paraplu mee.

Bijzonder is dat de hele van Tassel clan deelneemt, onder de naam Henderson 4, met Paul Prenen als pianist.   Het was een ontroerende zoektocht .   Wat heb ik een geluk dat ik zo iets met mijn kinderen kan maken!

zie meer van het bijzonder aardappeloproerfestival op www.aardappeloproer.nl